S Creation

Zwembaden

De opties


Naast de op maat gemaakte zwembadkuip zijn er nog enkele andere opties mogelijk bij de aankoop van uw droomzwembad.


Zo heb je de keuze tussen een zandfilter of patroonfilter, het handmatig doseren van chloor en PH- of een automatisch doseringssysteem. Het afsluiten van uw zwembad kan door middel van een noppenfolie of automatisch rolluik. Ook het leveren van een robotstofzuiger behoort tot de mogelijkheden.

Zwembad op maat


Onze zwembaden worden gemaakt uit polypropyleen. De kuip heeft een strak uitzicht doordat de verschillende platen machinaal en naadloos aan elkaar worden gelast. Daarnaast is polypropyleen bestand tegen osmose en heeft antibacteriële eigenschappen. 


De zwembadkuip kan gemaakt worden naar wens van de klant. Niet alleen de afmeting is vrij te kiezen maar ook de eventuele plaatsing van een ingewerkte trap, plage of rustzone. 


Er wordt bij de keuze van de zwembadkuip ook steeds gekeken naar hoe deze het beste in uw tuin past. Er kan steeds rekening gehouden worden met het formaat van tegels en andere bestaande constructies.

Showtuin


Ben je benieuwd naar hoe dit er allemaal in de praktijk uitziet? Geen probleem, wij bieden u de kans om een kijkje te komen nemen in onze showtuin met ingebouwd zwembad. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor uw vrijblijvend bezoek.